Trainer bij Bureau Normaal

nor·maal (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
volgens de regel; = gewoon
 
normaal gesproken gewoonlijk; dat is de normaalste zaak van de wereld dat is vanzelfsprekend.
 
Wat is normaal? Wat is gewoon? De een zegt; “Normaal is maar saai!  De ander zeg: “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!” En zo zijn er nog veel meer verschillen en voorkeuren. En die persoonlijke voorkeuren zijn interessant maar maken samenwerken soms zon ontzettend lastig! En in plaats van de verschillen te omarmen en bespreekbaar te maken, praten we vaak snel in goed/versus fout.
En daar gaat het vaak fout 😉
 
Laten we gewoon even normaal tegen elkaar doen?
 
Dat is toch normaal?
 
Dat doen we hier normaal nooit.
 
Als je het me nou normaal had gevraagd
 
Normaal gesproken zou ik zeggen
 
Ja, dat vind jij misschien normaal!
 

Wat kan ik voor jullie doen?

Met bureau Normaal verzorg ik trainingen en begeleid ik teams. Waarbij we beginnen met……….Wat is normaal? Wat is de norm binnen het team? Wat is effectief en ineffectief gedrag? Want… hoe kan je elkaar aanspreken als je niet eerst met elkaar afspreekt? En wat zijn de voorkeuren in dit team en de voorkeuren van de teamleden? Op een serieuze maar ook speelse en luchtige manier maken we verschillen en voorkeuren bespreekbaar. Dat doe ik door middel van Insights te combineren met Deep Democracy. Hebben jullie een (moeilijk) besluit te nemen? Dan help ik jullie graag dit besluit te nemen! Zodat iedereen gehoord wordt en de kennis van iedereen zo optimaal mogelijk, wordt toegevoegd aan het besluit.

Dus geen beslissingen meer in de trant van: “Oh mooi! Nu Harry weg is, kunnen we eindelijk weer eens knopen doorhakken!” De leergang Deep Democratie die ik gevolgd heb bij Jitkse Kramer, maakt dat ik teams aan de hand van deze methodiek kan begeleiden. Ik laat teams zien waar ze op dat moment staan. Dat doe ik bevlogen en met vriendelijke duidelijkheid. Maar vooral met veel compassie en geduld.

Soms betekent het voor een team, dat er eerst nog wat anders nodig is, voordat er een besluit genomen kan worden. En dat ‘andere wat nodig is’ doe ik door middel van deze methode en filosofie. Ik creëer samen met het team een sfeer waarin het mogelijk is om met elkaar het goede gesprek te voeren. Zodat gezegd kan worden van gezegd moet worden. En net zoals bij een goede sportmasseur doen we niet alles in een keer. Ook die zegt vaak. Kom de volgende keer terug voor meer 😉

Want jullie vinden het toch ook normaal dat mensen met plezier naar hun werk kunnen gaan? Dat het menselijk kapitaal het belangrijkste is wat er is? Dat bedrijven pas echt succesvol zijn als ze een sfeer creëren waarbij ieders inbreng belangrijk is? Benieuwd naar wat ik voor jullie team kan betekenen? Neem dan met mij contact op;

Tarief

Mijn tarief zit rond de 1500 euro per opdracht. Afhankelijk van de duur van de training/bijeenkomst en aanvullende wensen.