Origineel trouwcadeau

” Eigenlijk wilden we gewoon een keer heel graag alle familie en vrienden een keer bij elkaar. En heel erg hard feesten! Wij dachten eigenlijk de ceremonie hoort er een beetje bij!. Maar de ceremonie was absoluut het hoogtepunt van de dag!”

Totdat jullie ceremonie op papier staat, zijn jullie het enige bruidspaar dat ik beter leer kennen. Ik schrijf maar aan 1 ceremonie tegelijkertijd. Hierdoor blijf ik creatief en jullie ceremonie verrassend! Een volgend bruidspaar ontmoet ik pas als jullie verhaal naar de drukker gaat!

En dat is wat ik graag doe. Jullie persoonlijke verhaal boven water toveren en die met flair brengen zodat iedereen geboeid geniet van de ceremonie. Samen zetten we de toon op jullie mooie dag! 

“Wat heb ik genoten. Boeiend vanaf het begin tot het eind. En ik dwaalde geen enkele keer af met mijn gedachten” (zusje van de bruid)

Dus! Gaan jullie trouwen. Of zijn jullie gast op een huwelijk en zoeken jullie een origineel trouwcadeau? Vul dan mijn contactformulier op deze site in. Ik stuur jullie dan binnen 1-3 dagen het wachtwoord van het tabblad ‘werkwijze’. Willen jullie door mij gebeld worden? Laat dan ook een telefoonnummer achter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s